60% -80% de réduction sur tous les produits
Bag0

U hebt niets in uw winkelwagen.

Hoe te kiezen

Elke dame verlangt ernaar om er perfect uit te zien op haar bruiloft of andere formele openbare gelegenheden. De fitte gids hieronder geeft enige informatie die nuttig kan zijn voor u bij het kiezen van een perfecte stijl voor uw lichaamstype en thema.

1. A-lijn

Universeel vleiend, het silhouet van de A-lijn is echt de beste vriend van een meisje. Door voorzichtig van de schouders naar beneden te wapperen, scheert het rondingen in plaats van zich eraan vast te klampen, om een ​​elegant silhouet te creëren.

Is deze stijl voor jou? Als je een petite bent, voegt A-Line de illusie van lengte toe; als je groot bent, kan het volheid toevoegen, en als je bochten hebt die je liever bedekt, doet de A-lijn dat ook.

2. Baljurk

De meest traditionele van alle jurkensilhouetten, de baljurk voegt rondingen toe door de taille te accentueren en sierlijk in een volledige rok te vloeien. De rok is geweldig in het verbergen van volle heupen en het creëren van een prachtig zandloperfiguur.

Is deze stijl voor jou? Een perfecte keuze voor formele of "sprookjesachtige" evenementen, de baljurkstijl is een prachtig klassieke trouwjurk. Ziet er geweldig uit op de meeste lichaamstypen.

3. Kolom / schede

Figuur-knuffelen kolom jurken zijn er in een verscheidenheid van strapless en backless stijlen. Deze moderne stijl is populair geworden bij bruiden die een chique of strandhuwelijk willen.

Is deze stijl voor jou? Een elegante keuze voor iedereen met brede schouders of slanke, atletische lichaamsbouw, het kan ook een petite figuur verlengen. Als er echter bepaalde gebieden zijn die je liever niet accentueert, is het behoedzame ontwerp misschien niet de stijl voor jou.

4. Zeemeermin / trompet

Ook bekend als de trompet of "fit en flare", zeemeermin jurken zijn aangebracht aan de bovenkant en flair dramatisch rond de knie.

Is deze stijl voor jou? Zeemeermin silhouetten accentueren de buste, taille en heupen en geven een zandloper figuur, dus het is perfect om te pronken met je rondingen.

5. rijk

Dit rijkssilhouet heeft een bovenlijfje met een hoge taille direct onder de buste. De look kan zacht of vloeiend zijn of meer gestructureerd en klassiek, afhankelijk van de gebruikte stof en snit.

Is deze stijl voor jou? Het rijkensilhouet trekt de aandacht omhoog, verbetert de taille terwijl de heupen worden verzacht, waardoor het een geweldige look is voor de meeste lichaamstypen.

6. Mini

Voor de super brutale bruid eindigt de steeds populairder wordende bruidsmini tot ver boven de knieën en is perfect om een ​​paar sexy pinnen te laten zien.

Is deze stijl voor jou? Het is het meest geschikt voor informele of outdoor bruiloften en is vooral geschikt voor bruiloften in de zomer. Even vleiend voor langere bruiden met lange benen of kortere bruiden die groter willen lijken op hun speciale dag.

7. Knielengte

Nog een geweldige look voor een casual bruid, deze zoom eindigt net onder de knie.

Is deze stijl voor jou? Veel kleine of ronde bruiden kiezen deze stijl voor zowel elegantie als comfort. Het beste voor recepties of bruiloften tijdens de warmere maanden.

8. Theellengte

Theelevige jurken hebben een zoom die overal valt tussen de onderkant van de knie en de onderkant van de kuit, waardoor een elegante maar toch informele stijl ontstaat. Populair in de jaren 1950, deze stijl is een goede keuze voor degenen die een vintage tintje willen toevoegen aan hun bruiloft ensemble.

Is deze stijl voor jou? Theelevige jurken zijn ideaal om te pronken met je benen en de aandacht te vestigen op een prachtig paar schoenen! Een populaire keuze als een "tweede" jurk om in te veranderen voor uw receptie.

9. Enkellengte

De enkellange japon is direct om de enkels gezoomd en laat je voeten en schoenen zien. De rok kan vol of passend zijn.

Is deze stijl voor jou? Geweldig voor bruiden die zichzelf willen presenteren als slim, stijlvol en modern. Omdat de zoom van deze rok de grond niet raakt, is het ook zeer gewild voor outdoor bruiloften of voor de bruid die gewoon niet wil dat gasten op dylanqueen stappen!

10. Vloerlengte

Net iets langer dan de enkellaagse trouwjurk, is het niet de bedoeling dat de rok van deze stijl op de vloer sleept, maar slechts een paar centimeter erboven zweeft. Sommige jurken tot de grond zijn voorzien van details langs de zoom om de stijl te accentueren.

Is deze stijl voor jou? In plaats van je schoenen en voeten bedekt te laten zijn door je jurk, kan het zichtbaar zijn van je bruiloftsensemble vaak worden 'uitgebalanceerd'. Waarom voeg je geen andere kleur toe aan je trouwensemble, bijvoorbeeld rood, en draag je een paar schoenen in die kleur? De gasten zullen aangenaam verrast zijn wanneer ze een opvallend paar schoenen zien gluren terwijl je door het gangpad loopt!