60% -80% de réduction sur tous les produits
Bag0

U hebt niets in uw winkelwagen.

Retourbeleid

Retouren en restituties

Uw tevredenheid is van het grootste belang voor ons. Bij de aankomst van uw bestelling, raden wij u aan om uw pakket te openen en te controleren om er zeker van te zijn dat de producten zijn gemaakt in overeenstemming met uw bestellingsspecificaties. Probeer je jurken zo snel mogelijk uit, zonder de jurken aan te passen, de jurken te wassen en de tags te verwijderen. Als u niet tevreden bent met de producten die u heeft ontvangen, leest u ons retourbeleid zorgvuldig door zodat we u sneller en effectiever kunnen helpen. Neem contact op met ons serviceteam voordat u de ontvangen producten retourneert. Zij zullen u een aantal nuttige adviezen geven. U kunt uw retouraanvraag binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket naar Contact Us sturen. Ons serviceteam biedt u verdere uitleg over het retourproces.

Notitie:

We gebruiken de standaardmaat van de VS, voor het geval dat onze maat enigszins afwijkt van de maat in de winkelstraat, raden we aan om jezelf te meten en de maat te kiezen die geschikt is voor jou. U wordt aangemoedigd om op maat gemaakte maat te kiezen.

We zullen een volledige terugbetaling verstrekken voor defecte, beschadigde of verkeerd verzonden artikelen.

Lees het volgende retour- en terugbetalingsbeleid zorgvuldig door.

1. Defecte, beschadigde of verkeerd verzonden items

We zullen een volledige terugbetaling verstrekken voor defecte, beschadigde of verkeerd verzonden artikelen.

2. Problemen aanpassen

Al onze jurken zijn met de hand gemaakt, daarom zullen de jurken goed bij je passen als je ons je exacte maten geeft. De grootte van elke jurk wordt strikt twee keer geïnspecteerd en als foto's als foto's genomen. Aan de andere kant hebben onze kleermakers al onze jurken met extra stof in de naden gemaakt om kleine aanpassingen mogelijk te maken. Nadat je je jurk hebt gemeten en hebt vastgesteld dat de maat niet correct is, stuur ons dan foto's om het probleem te laten zien, we helpen je meteen.

3. Kleur komt niet overeen

De instellingen van uw computerscherm kunnen de kleur van de afbeeldingen op onze site veranderen. Een lichte kleurafwijking van uw jurk kan niet betekenen dat de jurk defect is of verkeerd wordt verzonden. Als u er echter zeker van bent dat u het artikel in een verkeerde kleur hebt ontvangen, neemt u contact op met ons serviceteam. We bieden u ook een retour- en terugbetalingsservice.

Artikelen die niet geretourneerd of geruild kunnen worden

1. Geen retourzendingen en geen ruilen voor gepersonaliseerde items.

2. Om hygiënische redenen wordt er niet geretourneerd en geruild voor bederfelijke waren, oorbellen (inclusief sieradensets met oorbellen) en artikelen voor persoonlijke verzorging (inclusief lingerie, enz.).

UITWISSELINGSBELEID

We bieden op dit moment geen omruilservice voor producten. Omdat alle artikelen op bestelling worden gemaakt, hebben we geen kant-en-klare jurken of producten die kunnen worden verzonden in ruil voor uw geretourneerde artikelen. U moet ongewenste artikelen retourneren (als deze in aanmerking komen voor het retourbeleid) en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen voor de vervangende artikelen. Alle nieuwe bestellingen zijn onderworpen aan de huidige productieperiode.

Retour- en restitutieproces

1. Dien binnen acht dagen na ontvangst van uw bestelling een retourverzoek in bij Contact met de klantenservice. Geef een toelichting en foto's met de reden van uw terugkeer.

2. Zodra onze klantenservice uw verzoek heeft goedgekeurd, zullen wij u een retouradres en een retourformulier voor producten verstrekken dat moet worden ingevuld en bij uw aangifte moet worden gevoegd. Stuur het item (s) binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van het retourformulier naar uw lokale postkantoor.

3. Alle retourzending (en) zullen door inspecties gaan. We zullen de terugbetaling verwerken als we bevestigen dat het product de door u genoemde problemen heeft. Zodra de terugbetaling door ons is verwerkt, wordt het geld teruggestort op uw oorspronkelijke bankrekening of online betaalaccount.

4. Originele verzendkosten en retourkosten worden niet terugbetaald.

Notitie:

We zullen de geretourneerde artikelen inspecteren. Zodra we bevestigen dat er geen probleem is met de items, zullen we de terugbetaling ineens uitbetalen. Normaal gesproken duurt het ongeveer 5-12 dagen voordat het geld op uw originele bankrekening wordt bijgeschreven. gebruikt om de bestelling te betalen.

Gebruiksvoorwaarden

Houd er rekening mee dat al onze jurken op bestelling zijn gemaakt, wat betekent dat de jurk die u bestelt speciaal voor u is. Daarom kunnen de jurken niet worden bijgevuld of doorverkocht. Om deze reden kunnen we geen 'buy-many-keep-one'-bestelling accepteren. Zodra uw bestelling is bevestigd, denken we dat u alle artikelen in uw bestelling nodig heeft en volgt u ons retour- en terugbetalingsbeleid strikt.

Bestellings-annulering

We begrijpen dat het een zeer belangrijke onderneming is om een ​​jurk te bestellen voor uw speciale gelegenheid, en ons annuleringsbeleid is met dit in gedachten geformuleerd. Het is echter belangrijk op te merken dat onze jurken op bestelling zijn gemaakt. Zodra het afstemmingsproces is begonnen, kunnen de materialen niet opnieuw worden gebruikt. Houd er rekening mee dat na het plaatsen van uw bestelling er nog steeds tijd is om van gedachten te veranderen. Raadpleeg voor meer informatie ons annuleringsbeleid hieronder.

Annuleringsbeleid

- Bestellingen geannuleerd binnen 24 uur na bevestiging van de betaling komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling.

- Bestellingen geannuleerd binnen 24 tot 72 uur na bevestiging van de betaling komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling bestaande uit volledige verzendkosten en 80% van de aankoopprijs van het product.

- Bestellingen geannuleerd binnen 72 tot 120 uur na bevestiging van de betaling komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling bestaande uit volledige verzendkosten en 50% van de aankoopprijs van het product.

- Bestellingen die langer dan 120 uur na bevestiging van de betaling worden geannuleerd, komen alleen in aanmerking voor gedeeltelijke restitutie van de volledige verzendkosten.

- Zodra uw bestelling is verzonden, kan deze niet meer worden geannuleerd.

Als u uw bestelling wilt annuleren, logt u in op Mijn bestellingen, selecteert u de bestelling waarvoor u hulp nodig hebt en vraagt u om annulering.

Het retouradres: neem contact op met onze klantenservice e-mail: [email protected]